Barracuda Networks

IT Security

Barracuda Networks is toonaangevend in het beveiligen van digitale klantreis. Uw online reis, veilig en secure met Barracuda Networks en BlackIP.

Beveiliging van wereldklasse

Samen met Barracuda is het ook onze missie om klanten, gegevens en applicaties te beschermen tegen de geavanceerde dreigingen van vandaag, door het meest uitgebreide en eenvoudig te gebruiken IT-beveiligingsplatform te bieden en dit te ondersteunen met de allerbeste klantenondersteuning.

Denk hierbij aan cloud oplossingen zoals Barracuda Essentials voor Office 365, Managed Anti-Spam E-mail Services. Daarnaast zijn onze Barracuda NextGen Firewalls een ideale oplossing voor bescherming in de cloud.

Uw e-mail, beveiligd.

Blijf beschermd tegen de meest geavanceerde bedreigingen van vandaag.

Uw bedrijf, beveiligd.

Bescherm netwerkenm, apps en web applicaties met cloud generation firewalls van Barracuda.

Uw gegevens, beveiligd.

Ontvang cloud-geïntegreerde beveiliging voor gegevensopslag en -herstel.

Cyber Security Threat Level

Updated Barracuda Cyber-Security Threat Level: 135.9 SEVERE

Managed Security Services

Barracuda analyseert gegevens over bedreigingsinformatie van miljoenen verzamelpunten over de hele wereld om real-time geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor e-mail, netwerken en websites te bieden. Maar wist u dat er meer is dan alleen maar bescherming? Hoe zit het met back-up, phising en ontzorging? Ons motto is beter veilig, dan sorry. Download voor meer informatie over onze diensten het gratis informatiepakket Managed Security Services.