Barracuda NextGen Firewalls

Zijn speciaal ontworpen voor moderne, gedistribueerde netwerken waarin prestatie en beschikbaarheid even belangrijk zijn als beveiliging. In tegenstelling tot traditionele poort gebaseerde firewalls, zijn onze firewalls applicatiegericht waardoor u applicatiegebruik kunt instellen en op intelligente wijze prioriteit kunt toekennen aan netwerkverkeer.

NextGen Firewalls: Veilige & betrouwbare connectiviteit voor hybride netwerken
Met Barracuda next generation firewalls zorgt u voor een veilige en betrouwbare connectiviteit voor hybride netwerken. Een modern netwerk is een combinatie van lokale servers, externe devices en applicaties in de cloud. Als u gebruik maakt van een cloud-platform als Office 365, Salesforce, Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure, moet u ervoor zorgen dat al uw cruciale applicaties en devices beveiligd zijn en beschikbaar zijn als u ze nodig heeft.

Managed CloudGen Firewall (faas) van BlackIP

Speciaal ontworpen en gebouwd voor de cloud infrastructuur van uw organisatie. Met de geavanceerde technologie van Barracuda en powered by Barracuda Firewalls, in combinatie met de Firewall Managed Services van BlackIP kunt u het hoogste beveiligingsniveau voor uw netwerken realiseren.

NextGen Control Center
Het Barracuda NextGen Control Center is een centrale appliance die is ontworpen om een groot aantal F-serie-firewalls te beheren. Het NextGen Control Center biedt een uitgebreide set centrale beheerservices en -functies, zoals sjabloongestuurde objecten, herbruikbare globale objecten, door de gebruiker te definiëren werkaanzichten en grafische weergave van het wereldwijde WAN-netwerk. De boxlaag van het Control Center is identiek aan de Firewall F-Series.

Centraal beheer
Met het Control Center kunnen beheerders centraal F-Series Firewalls en S-Serie Secure Connectors beheren en controleren. Het Control Center kan tegelijkertijd meerdere releases en platforms (hardware, virtuele en public cloud) beheren. Configuratie, bestandsupdates en licenties worden gedistribueerd naar de beheerde eenheden. Externe eenheden maken verbinding met het controlecentrum via tunnels voor extern beheer. De status en gezondheid van alle beheerde F-Series Firewalls en S-Series SC’s wordt continu gecontroleerd. NextGen Firewall X-Series-appliances kunnen niet worden beheerd door het Control Center.

  • Multi-Admin Support and Role-Based Administration
  • Revision Control System (RCS)
  • Central Statistics
  • Central Syslog and Eventing
  • FW Audit
  • NG Access Monitor (NAC)
  • Barracuda Earth
  • Public Key Infrastructure (PKI)
  • Graphical VPN Configuration Interface (GTI Editor)
  • Shared Services

Barracuda NextGen Firewall Series

BARRACUDA X-SERIES FIREWALLS

De Barracuda NextGen X-Series Firewalls zijn speciaal ontworpen voor midden- en kleinbedrijf dat snel en eenvoudig de Next Generation Firewall wil kunnen inzetten.

BARRACUDA F-SERIES FIREWALLS

De Barracuda NextGen F-Series Firewalls zijn de Barracuda Firewalls voor het cloud-tijdperk. Deze combineert geavanceerde, nieuwe-generatie firewall, link balancing en WAN-optimalisatietechnologieën in één eenvoudig te beheren instrument dat zowel inpandig, in de cloud als virtueel kan worden ingezet.

BARRACUDA S-SERIES FIREWALLS

De Barracuda NextGen S Series Firewall beschermt uw netwerkinfrastructuur tegen malware, spam en virussen, het optimaliseert de verbinding tussen locaties en controleert de netwerktoegang.