Barracuda Email Security Gateway

Wapen u en uw organisatie tegen spam en virussen. Barracuda’s best verkopende e-mail beveiligingsoplossing biedt uitkomst met een betaalbare en krachtige e-mail beveiligingsoplossing.

Biedt inkomende / uitgaande filtering en voorkomt datalekken
De Barracuda Email Security Gateway is te gebruiken in combinatie met alle e-mailservers en past binnen vrijwel iedere bedrijfsomgeving, groot of klein. Eén enkele Barracuda Email Security Gateway kan tot 25.000 actieve e-mailgebruikers en 15 miljoen e-mailberichten per dag behandelen. Meerdere units kunnen worden geclusterd voor nog grotere capaciteit en beschikbaarheid.

De betaalbare oplossing van Barracuda is een krachtige gateway oplossing die over alle essentiële beveiligingsfuncties beschikt:

  • Advanced Threat Protection
  • Spam protection
  • Virus protection
  • Denial of service protection
  • Email spoofing
  • Cyber fraud defence

Met behulp van verschillende beveiligingslagen beschermt de Barracuda de e-mailservers tegen malware en Denial of Service aanvallen, en filtert tegelijkertijd alle e-mail op spam.

Barracuda Email Security Gateway - Barracuda Defense Layers

Geavanceerde bescherming bij e-mail

De krachtige gateway heeft extra toegevoegde waarde voor interne processen en scant tevens uitgaande e-mails om verlies van gevoelige data voorkomen. BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda Networks. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda Netwerk oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres.

Voor meer informatie omtrent de Barracuda Email Security Gateway of Barracuda Anti-Spam oplossingen kunt u  contact met ons opnemen.

+5 tips om datalek risico’s te verkleinen

Tips en handvatten om risico op een datalek te verkleinen leest u in deze whitepaper. Ga aan de slag met de bewustwording van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en vergroot de digital awareness rondom datalekken (en hoe deze te voorkomen).