Vecht tegen phishing met continue simulatie en training. Train werknemers om de nieuwste aanvalstechnieken te begrijpen, herken subtiele aanwijzingen en help e-mailfraude, gegevensverlies en merkschade te stoppen met Barracuda PhishLine. Het transformeert werknemers in een krachtige verdedigingslinie tegen schadelijke phishing-aanvallen.

Simulatie en security awareness trainingen

Uw onderneming wordt door middel van continue simulatie en trainingen optimaal beveiligd. Uw werknemers worden tijdens trainingssessies blootgesteld aan actuele bedreigingen, waardoor ze de nieuwste aanvalstechnieken en subtiele aanwijzingen van e-mailfraude leren te herkennen.

Door het implementeren van het Phishline platform in de dagelijkse bedrijfsprocessen, worden werknemers uitvoerig getest en wordt goed gedrag versterkt. Bovendien maakt Phishline door middel van de ingebouwde Phish Reporting Button het gemakkelijk om verdachte e-mails snel te rapporteren bij uw helpdesk. Lees ook ons online strijdplan tegen phishing, ga het gevecht aan tegen phishing en laat uw bedrijf geen slachtoffer worden.

Barracuda Phishline

PhishLine helpt uw ​​organisatie te beschermen tegen social engineering phishing-aanvallen die andere vormen van e-mailverdediging kunnen omzeilen.

 

Op maat gemaakte phishing simulaties

De PhishLine simulaties en trainingen zijn makkelijk in gebruik en volledig aan te passen na wens. In de online PhishLine Content Center Marketplace kunt u kiezen uit talloze, gebruiksvriendelijke simulatie-templates, landingspagina’s, risicobeoordeling enquêtes en interessante trainingsinhoud. Tevens wordt de content in het SaaS platform constant bijgewerkt, waardoor u altijd op de hoogte bent van de nieuwste bedreigingen en oplossingen.

 

Nog alle voordelen op een rijtje

  • Kies uit honderden email templates, landingspagina’s en domeinnamen
  • Automatiseer trainingen en tests automatisch met de ingebouwde workflow-engine
  • Meld verdachte e-mails direct met Phish Reporting functie
  • Volledige bescherming voor cloud-infrastructuren
  • Integreer het leren in uw dagelijkse bedrijfsprocessen
  • Test en versterk goed gedrag

Meer weten over Barracuda PhishLine

BlackIP is uw Security Partner op het gebied van Barracuda oplossingen. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda oplossingen bent u bij BlackIP aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent Barracuda PhishLine, phishing trainingen of simulaties, neem contact met ons op.