Barracuda Backup service is een betaalbare back-up oplossing die volledige lokale data back-ups biedt met verschillende opties voor off-site data replicatie. Het is veilig, verbazingwekkend eenvoudig en zeer betrouwbaar.

Kostenefficiënt

Backup van Barracuda maakt het makkelijk en kosteneffectief om al uw gegevens te beschermen tegen cybercriminelen, natuurrampen, hardwarefouten en meer.

Barracuda Cloud-Integrated all-in-one backup

Barracuda Backup

Bescherming van uw gegevens in de complexe infrastructuur van vandaag – het combineren van locale, virtuele, cloud-hosted en SaaS-omgevingen – presenteert uitdagingen die concurrerende back-up oplossingen niet adequaat aan kunnen. In ieder geval besteedt u veel meer tijd en geld door meerdere oplossingen te beheren en te onderhouden. In het slechtste geval laten de gaten in de dekking uw gegevens kwetsbaar.

Barracuda Cloud Backup

Back-up oplossing van Barracuda is ontworpen voor cloud-geïntegreerde systemen. Het biedt u de flexibiliteit om gemakkelijk gegevens te back-uppen waar het zich bevindt – lokaal of in de cloud – en om de gegevens te repliceren naar de Barracuda Cloud, Amazon Web Services (AWS) of een eigen locatie naar keuze. Eenvoudig te configureren en te beheren, en volledig geautomatiseerd, het is echt een ‘set it and forget’ oplossing voor totale gemoedsrust.

Waarom nog een data back-up maken?

Bij het kiezen van een gegevensbeschermingsoplossing loont het om verder te kijken dan de hardware en software maar ook naar het bedrijf dat achter het product staat. Barracuda is de toonaangevende leverancier ter wereld (in verscheepte apparaten) van Purpose-Built Backup Appliances (PBBA) en is ook een toonaangevende leverancier van cloud-based data protection. Onze bescherming gaat verder dan de traditionele backup en bevat e-mail archivering, evenals een volledige suite van best-of-breed netwerk- en content beveiligingsproducten.

NIEUW: Backup online & raak nooit meer bestanden kwijt

Backup Online; is onze software-only oplossing die verder gaat dan het beveiligen van bestanden en mappen (folders). Het levert een veilige hybride, lokale en cloud, backup diensten. Dat flexibele en uitgebreide gegevensbescherming biedt, aangevuld met een eenvoudige prijsstructuur en een gecentraliseerd beheerportaal. En dat voor een onbeperkt aantal apparaten en onbeperkte local storage.