Nieuw: Bescherm elke web-app, gehost op elke locatie, in enkele minuten. Ervaar het direct online en ontvang een gratis Barracuda WAF Scan Report. Neem contact op.

Barracuda WAF-as-a-Service, méér dan alleen firewall.

Met Barracuda WAF-as-a-Service hoeft volledige applicatiebeveiliging niet ingewikkeld te zijn. Webapplicaties zijn namelijk rechtstreeks verbonden met uw bedrijfs- en klantgegevens. Aanvallers weten dit en zijn steeds slimmer geworden met hun pogingen om websites en apps offline/down te plaatsen of in gevaar te brengen. Deze aanvallen kunnen worden voorkomen, maar organisaties hebben het vaak moeilijk om een ​​robuuste beveiligingsaanpak in te regelen voor webapplicaties en dit te implementeren vanwege verschillende uitdagingen, zoals:

 • Applicatiebeveiliging is ingewikkeld om te implementeren en te beheren zonder gespecialiseerde bronnen.
 • Continue updates van applicaties kunnen leiden tot nieuwe kwetsbaarheden.
 • Legacy-applicaties zijn ontwikkeld en afhankelijk.

Waarom dan kiezen voor WAF-as-a-Service?

 1. Gebouwd op een bewezen beveiligingsplatform
  Beproefde technologie die uitgebreide bescherming biedt tegen alle door OWASP erkende beveiligingsrisico’s, DDoS-aanvallen en zelfs de meest geavanceerde zero-day threats. Proactieve bot defense zorgt voor ‘always-on’ bescherming tegen geautomatiseerde aanvallen, web scraping en brute force attacks.
 2. Vereenvoudigde applicatiebeveiliging voor iedereen
  Verwijder de complexiteit van het instellen en configureren van uw applicatiebeveiligingsoplossing. Barracuda WAF-as-a-Service biedt bescherming voor uw web-apps in enkele minuten dankzij een eenvoudige installatie wizard in vijf stappen en tal van vooraf gedefinieerde sjablonen voor beveiligingsbeleid.
 3. Volledige controle. Onbeperkte regelsets
  Voor meer gevorderde gebruikers biedt Barracuda WAF-as-a-Service een mate van controle die traditioneel uitsluitend is voorbehouden voor on-premises en openbare cloud-oplossingen. Bepaal specifiek beleid voor elk onderdeel van het beveiligingsprofiel van elke toepassing.

Managed Web Application Firewall Service