Barracuda Firewalls

Barracuda Firewalls

Barracuda NextGen Firewalls en CloudGen Firewalls zijn speciaal ontworpen voor moderne, gedistribueerde netwerken waarin prestatie en beschikbaarheid even belangrijk zijn als beveiliging. Wij kunnen u ook compleet ontzorgen met onze Managed CloudGen Firewalls oplossingen. Met de Barracuda Firewalls oplossingen bent u ten alle tijden verzekerd van een optimale Firewall beveiliging.

Managed CloudGen Firewall (faas) van BlackIP

Speciaal ontworpen en gebouwd voor de cloud infrastructuur van uw organisatie. Met de geavanceerde technologie van Barracuda en powered by Barracuda Firewalls, in combinatie met de Firewall Managed Services van BlackIP kunt u het hoogste beveiligingsniveau voor uw netwerken realiseren.

Barracuda CloudGen Firewall

De Cloud Generation Firewall van Barracuda geeft een nieuwe definitie aan de rol van de firewall als beveiligingsoplossing tot een gedistribueerde netwerkoptimalisatie oplossing die schaalbaar is op tal van locaties en applicaties (IoT Security), on-premises en cloud-infrastructuren verbindt, waarmee organisaties security kan tranformeren voor het bestrijden van de cybercrime van morgen.

Barracuda NextGen Firewall

Speciaal ontworpen voor moderne, gedistribueerde netwerken waarin prestatie en beschikbaarheid even belangrijk zijn als beveiliging. In tegenstelling tot traditionele op een poort gebaseerde firewall, is deze firewall applicatiegericht waardoor u applicatiegebruik kunt instellen en op intelligente wijze prioriteit kunt toekennen aan netwerkverkeer.

Managed CloudGen Firewall

De technologie van Managed CloudGen Firewall zorgt niet alleen voor de firewall bescherming van uw cloudomgeving, maar fungeert ook als een uiterst veerkrachtige VPN-technologie met intelligent beheer van datastromen en WAN-optimalisatie mogelijkheden. Bovendien is deze beveiligingsoplossing van BlackIP makkelijk schaalbaar en is deze te implementeren op tal van locaties en applicaties.