Barracuda Data Protection

Barracuda Data Protection

Cyberaanvallen, apparatuurstoringen en natuurrampen, waaronder het snelgroeiende gebruik van ransomware, kunnen u plotseling geen toegang geven tot bedrijfskritieke gegevens. Met Barracuda Data Protection zit u goed, u kunt gegevens herstellen en in de snelle online zakelijke omgevingen van vandaag telt letterlijk elke seconde. Als u geen zaken doet, verliest u zaken en geld.

Barracuda Data Protection zorgt met Barracuda Backup voor een uniforme, kosteneffectieve oplossing die naadloos en efficiënt gegevens beschermt in fysieke, virtuele en cloud omgevingen. Het kan worden geleverd als een alles-in-één, speciaal ontworpen backup-apparaat, of als een virtueel apparaat om bestaande infrastructuren te benutten.

Barracuda Backup

In de cloud geïntegreerde bescherming voor bedrijfskritieke gegevens, waar deze zich ook bevinden.

Barracuda Disaster Recovery

Het ontbreken of niet aanwezig zijn van disaster recovery binnen een organisatie is een groot risico voor de continuïteit na een calamiteit.

Barracuda Message Archiver

Een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery.

Yosemite Server Backup

Dit is uw backup strategie van uw hele organisatie, makkelijk beheren en consistente beleid toepassen vanuit een centrale interface.

Cloud-to-Cloud Backup

Altijd de juist tools in handen met anti-phishing trainingen en simulatie platformen voor awareness tegen phishing scam(s).