Barracuda Essentials for Office 365

Web content filtering & malware bescherming

De krachtige Barracuda Web Security Service biedt klanten een complete en betaalbare manier om eenvoudig webbeveiliging te beheren via een cloud-based, uitgebreide en uiterst schaalbare oplossing voor webcontent beveiliging. Het is verkrijgbaar als een standalone-service of in combinatie met onze Next Generation Firewalls Barracuda. Meer weten? Meld u dan aan en probeer het nu.

Barracuda Web Security & Filtering

Met deze cloud-based service biedt Barracuda Web Security Service een handige optie om Barracuda’s krachtige web beveiligingstechnologie in te zetten voor organisaties die de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud willen benutten. De oplossing is ideaal voor het beveiligen van gebruikers op en buiten het netwerk en combineert bekroonde spyware-, malware- en virusbeveiliging met een krachtige beleids- en rapportagemachine.

Barracuda Web Security Service

Barracuda WSS features voor websecurity & filtering

Barracuda ATD: Advanced Threat Protection

De service inspecteert al het verkeer inline voor gegarandeerde beveiliging. Het maakt gebruik van meerdere technologieën voor bedreigingsanalyse, waaronder wereldwijde informatie over bedreigingen, botnetdetectie, spyware-detectie en sandboxing om real-time bescherming te bieden tegen een breed scala aan bedreigingen. Gebruikers zijn ook beveiligd tegen kwaadwillende en gecompromitteerde internetsites en pogingen tot gegevensexfiltratie. Meer informatie over de Advanced Threat Protection van Barracuda.

Geavanceerde Security Rapportage

Met de Barracuda Web Security Service kunnen beheerders rapporten over gebruikers- en netwerkactiviteiten genereren, evenals de nieuwste beveiligingsrisico’s. Het biedt ook gedetailleerde logs voor forensisch onderzoek, audits en compliance.

Cloud Dashboard voor extra Controle

Met het cloud dashboard kunnen beheerders het gebruik van elke gebruiker, locatie en apparaat op één locatie controleren. Deze informatie kan worden gebruikt om netwerkbeleid en bandbreedtegebruik af te stemmen om toegang van hoge kwaliteit tot bedrijfskritieke cloud-applicaties zoals O365 te garanderen. Het helpt ook bij het identificeren van ongeautoriseerde applicaties en gebruikers die beveiligingslekken kunnen veroorzaken.

SSL Security Inspectie

De BWSS inspecteert gecodeerde inhoud op cloud-schaal. SSL-inspectie is vaak een prestatie intensieve operatie. Dit op cloudschaal doen zorgt ervoor dat al het verkeer wordt geïnspecteerd zonder latentie te introduceren.

Intuïtieve Beheerinterface

Als een cloud-gebaseerde service met een intuïtieve webinterface, laat de Barracuda Web Security Service organisaties binnen een paar minuten configuratie- en administratieregels instellen. Beleid kan nauwkeurig worden geconfigureerd en globaal worden afgedwongen in de context van webgebruik met minimale administratieve overhead.

Dashboard voor Web Security & Filtering

Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 01
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 02
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 03
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 04
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 05
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 06
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 07
Barracuda - Web Security Services - ATD - Dashboard - 08