Barracuda PST Enterprise

Barracuda PST Enterprise: controle over uw e-mailgegevens

Met PST Enterprise van Barracuda kunt u weer controle krijgen over e-mailgegevens die zijn opgeslagen in PST-bestanden en verspreid over uw organisatie. Het elimineert de risico’s die aan deze probleembestanden zijn verbonden, terwijl tegelijkertijd de lopende kosten worden verlaagd en de IT-vereisten worden ondersteund voor naleving van wettelijke voorschriften en e-discovery.

Aansluitend aan Barracuda PST Enterprise, kunt u ook denken aan: Archiving, Data Retention & Compliancy en Email Threat Scanner

Features: Barracuda PST

  • Beheert alle PST-bestanden, ongeacht locatie en status
  • Ruime keuze aan PST-verwerkingsopties
  • Selectieve verwerking bewaart alleen vereiste gegevens
  • Geautomatiseerde, centraal beheerde werking
  • Uiterst schaalbaar om te voldoen aan bedrijfsbehoeften

PST files als persoonlijk e-mailarchief

PST-bestanden worden vaak door eindgebruikers gebruikt als persoonlijke e-mailarchieven. Als gevolg hiervan zijn ze meestal verspreid over apparaten van eindgebruikers en netwerkopslag, waardoor ze notoir moeilijk te vinden en consistent of effectief te beheren zijn.

Dankzij verbeteringen aan Microsoft Exchange en Office 365 hoeven gebruikers gegevens niet langer lokaal in PST-bestanden op te slaan. Oude PST-bestanden bevatten echter nog steeds belangrijke gegevens die u opnieuw onder controle moet krijgen. Barracuda PST Enterprise is speciaal ontworpen om u te helpen deze uitdaging aan te gaan.

Barracuda PST Enterprise in de praktijk

Kostenreductie

Mogelijk hebt u vele terabytes aan gegevens opgeslagen in PST-bestanden op apparaten van eindgebruikers en op netwerkservers. En deze bestanden zijn notoir onbetrouwbaar, omdat ze vaak beschadigd zijn en gemakkelijk misplaatst zijn. De kosten die gepaard gaan met het opslaan, beveiligen en beheren van deze grote bestanden – zowel in termen van systeembronnen als IT-administratieve overhead – zijn aanzienlijk.

Met Barracuda PST Enterprise kunt u PST-bestanden volledig uit uw volledige infrastructuur verwijderen en bijgevolg een aanzienlijke algemene verlaging van de ondersteuningskosten realiseren.

Verminderen van risico’s

PST-bestanden kunnen worden losgekoppeld van Outlook en gemakkelijk worden gekopieerd of verplaatst. Bovendien worden ze meestal niet ondersteund. Hierdoor vormen ze een aanzienlijk risico dat gegevens verloren gaan, worden gestolen of per ongeluk worden vernietigd.

Een ander risico in verband met PST-bestanden omvat rechtszaken en forensisch onderzoek. Uw IT-personeel is vrijwel zeker niet op de hoogte van het aantal en de locatie van PST-bestanden en heeft geen zicht op de gegevens die ze bevatten. Als die gegevens relevant zijn voor een rechtszaak of een onderzoek, worden deze over het hoofd gezien.

Met Barracuda PST Enterprise kunt u deze bedrijfs-, strategische en juridische risico’s elimineren door elk PST-bestand in uw organisatie te identificeren en vervolgens alle gegevens met bedrijfswaarde te centraliseren en te bewaren.