Barracuda Cloud-to-Cloud Backup

Barracuda Cloud-to-Cloud Backup voor Office 365 beschermt Exchange Online- en OneDrive voor bedrijven-gegevens door er rechtstreeks een backup van te maken naar Barracuda Cloud Storage.

Gebruik Barracuda Cloud-to-Cloud Backup voor Office 365 als een add-on voor een on-premises Barracuda Backup-apparaat of als een zelfstandig abonnement zonder een apparaat.

Waarom is een backup nodig voor Office 365?

Wist u dat de grootste oorzaak van gegevensverlies in een SaaS-implementatie, zoals Microsoft Office 365, is het per ongeluk verwijderen van gegevens. Lees het volledige artikel…

Data Loss Stats Office 365

Hoe raken gegevens verloren?
Sterker nog, ongeveer 70 procent van alle verloren gegevens is te wijten aan het per ongeluk of op een schadelijke manier verwijderen van gegevens door eindgebruikers. Andere manieren waarop gegevens verloren kunnen gaan zijn misconfiguratie, client-synchronisatieproblemen en recentelijk de wijdverbreide aanwezigheid van malware en ransomware, waardoor gegevens onbruikbaar kunnen worden gemaakt.

Basisherstel met Microsoft Office 365
Hoewel Microsoft Office 365 enkele basisherstelopties biedt voor de prullenbak en het bewaren van e-mail, zorgt Microsoft in Office 365 ervoor dat de beschikbaarheid van services en gegevens niet wordt verstoord. Het is uw verantwoordelijkheid om de gegevens te beschermen die u in de Office 365-cloud opslaat. Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt uitgebreide, kosteneffectieve en schaalbare bescherming van uw Office 365-gegevens, zonder dat dit uw infrastructuurkosten verhoogt.

Wat we beschermen met Barracuda Cloud-to-Cloud

Barracuda’s Cloud-to-Cloud Backup Service maakt een back-up van al uw Office 365-gegevens om Barracuda Cloud Storage te beveiligen zonder dat er een on-premises infrastructuur nodig is. U kunt een back-up van gegevens maken op aanvraag of volgens een geautomatiseerd schema. Alle Exchange Online-, SharePoint Online- en OneDrive voor Bedrijven-gegevens worden gededupliceerd en gecomprimeerd voor maximale opslagefficiëntie en minder back-upvensters voordat ze worden opgeslagen in de Barracuda Cloud.

Online ruilen;
Barracuda beschermt de volledige mappenstructuur van het postvak van elke gebruiker, inclusief alle e-mailberichten en bijlagen.

OneDrive voor bedrijven;
Alle bestanden en mappen onder de documentenbibliotheek zijn beveiligd.

SharePoint Online;
We beschermen SharePoint-gegevens, waaronder documentbibliotheken, siteactiva en afbeeldingenbibliotheken binnen zowel Teamsites als Openbare sites worden beschermd.

Snelle en eenvoudige herstelopties

Alle Office 365-gegevens waarvan een back-up is gemaakt naar de Barracuda Cloud, zijn toegankelijk, doorzoekbaar en vindbaar vanaf elke locatie met een internetverbinding. Gegevens kunnen worden teruggevraagd van het siteniveau naar het individuele artikelniveau. Berichten, mappen of zelfs hele mailboxen en worden teruggezet naar de oorspronkelijke gebruiker en locatie, naar een andere locatie binnen het account of naar een geheel ander gebruikersaccount. U kunt ook items downloaden voor offline gebruik.

Als u op zoek bent naar een specifiek bestand of bericht maar niet zeker weet waar het zich bevindt, kunt u met de zoekfunctie het item snel en gemakkelijk vinden. U kunt ook gegevens op een bepaald tijdstip herstellen door de specifieke datums in een ingebouwde kalender te selecteren. Herstelde gegevens worden gecomprimeerd om de downloadtijden te minimaliseren.

 • Gemakkelijk in te stellen en te beheren.

 • Single-vendor oplossing voor on-premise en cloud data.

 • Meerdere implementatie mogelijkheden.

 • Backup gegevens in de cloud of privé locatie.

Krachtige rapportage en statistieken

Voor IT-beheerders zijn gedetailleerde rapportage en auditregistratie een belangrijk onderdeel van een back-upoplossing. Barracuda Cloud-to-Cloud Backup biedt back-upstatus en gezondheidsmonitoring voor elke back-upbron. Geautomatiseerde e-mailmeldingen worden na elke back-up bezorgd aan opgegeven e-mailontvangers met een samenvatting van de back-up en gedetailleerde informatie over welke e-mailberichten, mappen en bestanden sinds de laatste back-up zijn toegevoegd, gewijzigd en verwijderd.

Op de statuspagina geven de grafieken het aantal toegevoegde items en de hoeveelheid gegevens weer die elke dag een back-up wordt gemaakt. Opslagstatistieken en grafieken geven aan hoeveel gegevens er in het algemeen en de opslagefficiëntie zijn opgeslagen, en hoeveel gegevens daadwerkelijk worden opgeslagen in de Barracuda Cloud na deduplicatie en compressie. Een controlelogboek houdt bij en geeft informatie over elke actie die wordt uitgevoerd in de Cloud-to-Cloud-back-upinterface.

Geheel vrijblijvende backup evaluatie

Er zijn vele configuraties waaruit u kunt kiezen of neem contact met ons voor een gratis evaluatie van uw Backup oplossing.

 • Support voor Office 365

 • Bescherming Exchange Online mailboxes

 • Bescherming OneDrive voor Bedrijven

 • Bescherming SharePoint Online

 • Bescherming bij per ongeluk verwijderingen

 • Gecentraliseerde beheer

 • Opmaat retentie beleid

 • Granulair plannen en herstel

 • Geautomatiseerde of handmatige back-ups

 • Multi-selectie herstellingen

 • Download bestanden lokaal