Bescherming en prestaties voor de cloud, next  generation firewalls, SD-WAN, Internet of Things / IoT Security en remote VPN access. Om het meeste uit uw cloud te halen, hebt u een betere connectiviteit nodig. Maar de meeste netwerken worstelen met eisen van de cloud en SaaS-applicaties. Bovendien is er verwarring over de beveiliging van openbare clouds.

U hebt dus een netwerk nodig dat niet de cloud-standaarden overschrijdt en ook nog eens de volledige beveiliging garandeert. Het upgraden van uw netwerk hoeft geen gigantische project zijn, niet met cloud-generatie-firewalls en de services van BlackIP.

Barracuda CloudGen Firewalls, een nieuwe definitie

De Cloud Generation Firewalls van Barracuda geven een nieuwe definitie aan de rol van de firewall als beveiligingsoplossing tot een gedistribueerde netwerkoptimalisatie oplossing die schaalbaar is op tal van locaties en applicaties (IoT Security), on-premises en cloud-infrastructuren verbindt, waarmee organisaties de security tranformeren voor het bestrijden van de cybercrime van morgen.

Meer weten over CloudGen Firewalls, NextGen Firewalls, SD-WAN, IoT Security of Remote VPN Access oplossingen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

Netwerk verbeteren met SD-WAN

Managed CloudGen Firewall (faas) van BlackIP

Speciaal ontworpen en gebouwd voor de cloud infrastructuur van uw organisatie. Met de geavanceerde technologie van Barracuda en powered by Barracuda Firewalls, in combinatie met de Firewall Managed Services van BlackIP kunt u het hoogste beveiligingsniveau voor uw netwerken realiseren.