Barracuda Network Security

Barracuda Network Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing en met onze managed firewall services

Firewall beveiliging

De krachtige best-of-breed beveiligingsproducten van Barracuda beschermen de informatie van uw organisatie, e-mail, web applicaties, externe toegang, web browser, mobiel internet en netwerkinfrastructuur, zowel op locatie als in de cloud.

Netwerk beveiliging

Door gebruik te maken van de voordelen van hardware, cloud en virtuele technologieën, ondersteund door de Threat Intelligence van Barracuda Central – levert Barracuda solide en complete beveiligingsoplossingen tegen de meeste typen van aanvallen.

Barracuda NextGen Firewalls

Barracuda NG firewall is een ideale oplossing voor IT beheerders die streven naar structuur en volledige controle on-premise.

Barracuda CloudGen Firewalls

Geavanceerde AI bescherming tegen spear phishing, e-mailfraude en cyber fraude beveiliging voor detectie, bescherming en training.

Web Security & Filtering

Web Security en filter biedt een veilige verbinding naar bestanden en webapplicaties, voor veilig werken vanaf thuis of kantoor.

Web Application Firewall

Barracuda WAF biedt de bescherming die uw applicaties nodig hebben om gerichte aanvallen en DDoS attacks af te slaan

Advanced Threat Protection

Toonaangevende bescherming met Barracuda ATP tegen geavanceerde malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

Managed Firewall Solution

Managed Cloud Generation firewall, voor complete ontzorging en continuïteit in firewall security.