Barracuda Advanced Threat Protection – ATP

Met de toenemende opkomst van cyber criminaliteit en bedreigingen, zoals ransomware wordt het steeds belangrijker om bedrijfskritische data goed te beveiligen. Om u daar nog beter bij te helpen heeft Barracuda ‘Advanced Threat Protection’ (ATP). Advanced Threat Protection staat bij Barracuda voor next-level protection tegen geadvanced malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

Barracuda ATP Scanners
Deze extra service vormt een scanstrategie van meerdere lagen om zowel bekende als onbekende bedreigingen snel en efficiënt op te sporen. Deze service scant op malware, zero-hour exploits en schadelijke aanvallen door bestanden te analyseren in een afgesloten cloud-omgeving.

Barracuda ATP Services
Barracuda ATP-service maakt gebruik van drie afzonderlijke lagen om bedreigingen te scannen, te identificeren en uit te schakelen:

  • Laag 1: een anti-virus engine met meerdere bronnen
  • Laag 2: statistische analyse
  • Laag 3: dynamische analyse

Workflow Advanced Threat Protection

Barracuda Advanced Threat Protection - ATP

+3 tips voor inzetten van Advanced Threat Protection

Next-level protection tegen geavanceerde malware, targeted attacks en zero-hour exploits. Door gebruik te maken van drie afzonderlijke lagen kunnen zowel bekende als onbekende bedreigingen snel en efficiënt worden opgespoord.