Managed Services BlackIP

Managed Services

BlackIP biedt efficiënte, kosteneffectieve en gebruikersvriendelijke managed security services die de IT-omgeving bescherming biedt voor gebruikers, applicaties en data.

Continuïteit in security & beschikbaarheid

Uw organisatie kan niet meer zonder IT. Bij een storing in uw infrastructuur worden uw medewerkers beperkt in hun werk, maar het heeft het ook gevolgen voor uw dienstverlening naar uw klanten. De Managed Services van BlackIP zijn altijd beschikbaar en laten u werken.

BlackIP is uw partner in Managed IT Security. Wij bieden al jarenlang managed services voor databeveiliging aan, met duidelijke afspraken en voor een vaste prijs. Ons team neemt de verantwoordelijkheid voor een optimale werking. Daar mag u ons op aanspreken.

Waarom kiezen voor Managed Services

Managed service lijkt wel een mode-woord. Iedereen gebruikt deze term voor diverse doeleinden. BlackIP houdt het simpel: Managed Services zijn diensten waar u voor een vast bedrag per maand een product aanschaft, laat onderhouden en door specialisten laat beheren. Alsof u er een medewerker bij heeft.

Wat kost een managed service?

Vaak wordt kostenbesparing als argument gebruikt bij een Managed Service. BlackIP praat liever over kostenbeheersing. Doordat u met ons een vaste prijs per maand afspreekt, voorkomt u verrassingen in uw IT-budget en is een aanschaf van IT-producten geen extra investering meer. U schaalt snel op wanneer uw organisatie groeit en u kunt net zo snel weer ‘downscalen’ als uw business daarom vraagt.

Anti-Spam Security

Anti-Spam as a Service – de dienst voor uw onbezorgde en volledig spam- en virus vrije mailserver.

Firewall Security

Firewall as a Service – Altijd veilig werken en up-to-date. Wij beheren het voor u.

Webfilter Security

Webfilter as a Service – Weet wat er binnen komt en naar buiten gaat. Snel en effectief

Managed Backup

Backup as a Service – Een veilige hybride backup van uw bedrijfsinformatie naar een datacenter.

Licentiebeheer

Licentiebeheer – Als u nu uw Barracuda licenties wilt verlengen voor de scherpste prijs of een tijdig een renewal-update wilt ontvangen.

Webapp Security

WAF as a Service – Bescherm elke web-app, gehost op elke locatie, in enkele minuten. Ontdek het WAF, méér dan alleen firewall.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief op BlackIP. U bent dan altijd up-to-date over de laatste trends in security, networking, data opslag en alles met betrekking tot veilig e-mailbeheer. We sturen u ongeveer één e-mail per maand, met enkel de informatie die voor u relevant is.