Barracuda Message Archiver

Barracuda Message Archiver

De Barracuda Message Archiver is een volledige en betaalbare oplossing voor het archiveren van e-mailberichten, efficiënte data opslag en eDiscovery. Het is een cloud-geïntegreerde message archivering oplossing die gemakkelijk te implementeren en beheren is. Het vermindert uw e-mailopslagvereisten dramatisch. En het maakt naleving van regelgeving en e-discovery eenvoudig.

Met deze oplossing van Barracuda kunnen alle gebruikers direct gearchiveerde berichten openen, zoeken, ophalen en exporteren met elk apparaat, zowel ter plaatse als onderweg. Deze integreert met alle e-mail servers op basis van e-mail, en met cloud-e-maildiensten zoals Office 365 en Gmail.

  • Gemakkelijk in te stellen en te beheren

  • Meerdere implementatieopties

  • Verminder opslagkosten en verwijder PST-bestanden

  • Vereenvoudigen e-ontdekking en compliance

  • Overal, altijd toegang voor eindgebruikers

Cloud-connected Archiving

De Barracuda Message Archiver is beschikbaar als een hardware apparaat of als een virtuele oplossing voor on-site of in-the-cloud implementatie. Koop en configureer direct op de AWS Marketplace of plaats lokaal op VMware of Hyper-V.

Ongeacht hoe of waar u de oplossing van Barracuda installeert, kunt u deze configureren om alle gearchiveerde gegevens te spiegelen naar de Barracuda Cloud. Dit zorgt voor een veilige, langdurige bewaring en opslag en maakt het voor u en uw organisatie makkelijker en sneller te herstellen na een ramp.

Vereenvoudigen van E-mail Management

E-mail management processen