Barracuda Yosemite Server Backup

Barracuda Yosemite Server Backup

Yosemite Server Backup is een complete en betaalbare data backup en beveiliging oplossing die u in staat stelt om een backup te maken van alle data en deze eenvoudig te restoren in het geval van een calamiteit. Met onze jarenlange ervaring ondersteunt Yosemite Server Backup vele applicaties, operating systemen en backup systemen inclusief tape en disk.

NIEUW: Backup online & raak nooit meer bestanden kwijt

Backup Online; is onze software-only oplossing die verder gaat dan het beveiligen van bestanden en mappen (folders). Het levert een veilige hybride, lokale en cloud, backup diensten. Dat flexibele en uitgebreide gegevensbescherming biedt, aangevuld met een eenvoudige prijsstructuur en een gecentraliseerd beheerportaal. En dat voor een onbeperkt aantal apparaten en onbeperkte local storage.

Vanaf september 2017 zijn alle verkopen en verlengingen voor Barracuda Yosemite Server Backup gestopt door Barracuda. Service en ondersteuning worden stopgezet wanneer uw contract verloopt.

Yosemite Server Backup voert disk-to-disk en disk-to-tape back-ups uit van Windows- en Linux-machines en voert volledige systeemherstel uit in geval van systeemstoring. Het ondersteunt een breed scala aan tape-laden en cartridge-apparaten en robotbibliotheken voor het implementeren van multi-tiered back-up- en archiveringsstrategieën. Agenten lezen en schrijven gebruikersgegevens en systeemconfiguratie-instellingen voor servertoepassingen, waardoor “bare metal” noodherstel mogelijk is in geval van systeemstoring. Yosemite Server Backup biedt een gecentraliseerde grafische gebruikersinterface voor meerdere platforms om back-ups te plannen, media te beheren en herstel- en herstelbewerkingen te initiëren.

Voor een goed alternatief, kijk dan naar onze managed backup services.

Uitgebreide data bescherming

Met Yosemite Server Backup kunt u uw backup strategie van uw hele organisatie beheren en consistente policies toepassen vanuit een centrale interface.

  • Hot backup van Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, etc.
  • Efficiënte compressie en encryptie van data.
  • Backup naar disk, tape, autoloaders en robots.
  • Automatische planning.
  • Terugzetten op ‘bare metal’ vanaf backup systemen.

Gebaseerd op een decennium-lange geschiedenis voortkomend uit de populaire TapeWare software productlijn, ondersteunt Yosemite back-up naar disk en de meest uiteenlopende tape en cartridge-apparaten op de markt.

Verkrijgbaar in vier verschillende niveaus, variërend van een enkele server tot unlimited licenties, is Yosemite Server Backup de meest economische oplossing voor gegevensbescherming.