Barracuda Email Security

Barracuda Email Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing en met onze managed anti-spam email services.

E-mailbeveiliging

De krachtige best-of-breed beveiligingsproducten van Barracuda beschermen de informatie van uw organisatie, e-mail, web applicaties, externe toegang, web browser, mobiel internet en netwerkinfrastructuur, zowel op locatie als in de cloud.

Solide e-mailbeveiligingsoplossingen

Door gebruik te maken van de voordelen van hardware, cloud en virtuele technologieën, ondersteund door de Threat Intelligence van Barracuda Central – levert Barracuda solide en complete beveiligingsoplossingen tegen de meeste typen van aanvallen.

Barracuda Essentials

Essentiële databeveiliging voor organisaties voor het verbeteren en uitbreiden van de security in  dataprotectie voor Office 365.

Barracuda Sentinel

Geavanceerde AI bescherming tegen spear phishing, e-mailfraude en cyber fraude beveiliging voor detectie, bescherming en training.

Advanced Threat Protection

Toonaangevende bescherming met Barracuda ATP tegen geavanceerde malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

Exchange Threat Scanner

Gratis Windows Exchange security scanner, de tool dat inzicht biedt in welke bedreigingen uw organisatie via e-mail heeft geïnfiltreerd.

Barracuda PhishLine

Altijd de juist tools in handen met anti-phishing trainingen en simulatie platformen voor awareness tegen phishing scam(s).

Email Security Gateway

Betaalbare en krachtige e-mail beveiliging van Barracuda om uw organisatie te wapenen tegen e-mail spam en virussen.

Barracuda Email Security

Gratis email security scan & rapport (op locatie)

  1. Onze scan identificeert welke bedreigingen er al actief zijn in uw Office 365 omgeving. Barracuda Essentials for Office 365 maakt gebruik van Email Security Service (ESS), Archiving, Cloud Backup, en Barracuda Sentinel om uw organisatie optimale bescherming te bieden.
  2. Deze scan moet op locatie worden uitgevoerd en duurt minder dan één minuut om te starten, er zijn geen kosten aan verbonden én het heeft geen impact op uw huidige Office 365 omgeving.
  3. Nadat de scan is afgelopen, ontvangt een rapport die u helpt exacte probleemgebieden te lokaliseren, zodat u uw kritieke gegevens kunt veiligstellen.