Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van Office 365 omgevingen tegen spear-phishing en cyberfraude door Artificial Intelligence (AI).  Zo heeft u AI, detectie van domeinnaamfraude en anti-fraude training in één oplossing.

Probeer nu Barracuda Sentinel met onze full-demo

Start ook met het online beschermen van uw mensen, kantoor en merk. Meld u aan en voor een geheel vrijblijvende proefperiode met alle features.

Het is zéér eenvoudig te gebruiken en binnen no-time geïntegreerd met uw Microsoft Office 365. Heeft u een andere mailomgeving? Neem dan contact met ons voor de mogelijkheden. Wij ondersteunen u graag.

Artificial intelligence security voor bedrijven

Met deze drielaagse artificial intelligence oplossing van Barracuda zorgt u ervoor dat uw mensen, bedrijven en merken goed beschermt zijn. Deze drielaagse oplossing bestaat uit AI voor Spear Phishing Detectie, Domein Fraude Bescherming en Anti-Fraude Training.

Bescherming & Training tegen Phishing

Barracuda Sentinel analyseert de unieke communicatiepatronen van een organisatie om afwijkingen in veel voorkomende combinaties van bijvoorbeeld afzender, ontvanger, e-mail adres, etc. te detecteren. Ook wordt de bodytekst van de e-mail geïnspecteerd op aanwijzingen die mogelijk duiden op een spearphishing aanval. Sentinel combineert beide methoden om te bepalen of een e-mailbericht deel uitmaakt zo’n aanval.

1 ) Spearphishing awareness bij domeinnaamfraude

Bij succesvolle spearphishing-aanvallen zijn de aanvallers er vaak in geslaagd om de domeinnaam van het bedrijf te vervalsen. Tevens beschermt het organisaties tegen pogingen tot domeinnaamfraude, met behulp van DMARC (Domain-based Message Authentication Reporting & Conformance). Met DMARC kunnen organisaties monitoren welke e-mails er met hun domeinnaam worden verstuurd en ervoor zorgen dat legitieme e-mails ook daadwerkelijk worden afgeleverd. Ook wordt voorkomen dat ongeautoriseerde e-mails worden verstuurd met de domeinnaam van het bedrijf.

2 ) Anti-fraude e-mail training

Informatie van het machine learning-systeem wordt ook gebruikt om te identificeren wie binnen de organisatie het meeste risico loopt om het doelwit te worden van een aanval. Zijn deze mensen eenmaal geïdentificeerd, biedt het ook tools om periodiek en volledig automatisch het security-bewustzijn van deze medewerkers te trainen en te testen, bijvoorbeeld via gesimuleerde spearphishing-aanvallen.

3 ) Blokkeer spear phishing en cyberfraude

Barracuda Sentinel, ook wel Barracuda SEN genoemd, zorgt ervoor dat spear phishing en fraude wordt gestopt en doet dit als volgt:

  • Block phishing, spear phishing, CEO fraude en andere social engineering aanvallen met behulp van kunstmatige intelligentie.
  • Gemakkelijk DMARC inzetten en implementatie om fraude te voorkomen en uw merk te beschermen tegen domein spoofing.
  • Verhoog bewustwording bij ‘hoogrisico’ medewerkers door middel van gesimuleerde aanvallen en training.

Voorkom dat uw collega’s slachtoffer worden van phishing

Tegenwoordig zijn de phishing attacks niet alleen doelgerichter, maar ook geavanceerder. Dagelijks ervaren organisaties (van klein tot groot) actuele bedreigingen via phishing technieken. Deze kunnen leiden tot e-mailfraude, gegevensverlies, datacorruptie en/of merkschade. Hoe u het beste kunt omgaan met deze phishing aanvallen leest nu in onze whitepaper.

Barracuda Sentinel voor Microsoft Office 365

Barracuda Sentinel maakt verbinding met het gebruikte e-mailplatform, zoals Microsoft Office 365, waardoor het toegang krijgt tot de benodigde data om communicatiepatronen te herkennen en zo pogingen tot spear-phishing of fraude te identificeren.

Barracuda Sentinel maakt verbinding met het gebruikte e-mailplatform, zoals Microsoft Office 365, waardoor het toegang krijgt tot de benodigde data om communicatiepatronen te herkennen en zo pogingen tot spear-phishing of fraude te identificeren.

Online Trail Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel is direct beschikbaar voor gebruikers van Microsoft Office 365. Binnenkort is de oplossing ook beschikbaar voor andere platformen, zoals Google en Slack. Wilt u meer weten over wat BlackIP voor u kan betekenen? Neem dan alvast contact op of probeer nu geheel vrijblijvend 30 dagen lang onze demo Microsoft Office 365.

Geavanceerde Features

Slimme AI bij Spear Phishing detectie

Barracuda Sentinel’s artificial intelligence engine leert van de unieke communicatiepatronen van uw organisatie waarmee het real-time phishing pogingen identificeren en afschermt.

Bescherming bij domeinfraude

Barracuda Sentinel helpt u met bescherming tegen domeinspoofing en merkkaping door DMARC-data te verzamelen en te analyseren.

Anti-cyberfraude training

Barracuda Sentinel maakt gebruik van de inzichten van het AI-platform om individuen met een hoog risicofactor in de organisatie te identificeren en te trainen met gesimuleerde phishing aanvallen.

In de praktijk