Barracuda Networks

Barracuda Networks

Barracuda Networks biedt efficiënte, kosteneffectieve en gebruikersvriendelijke oplossingen die de IT-omgeving vereenvoudigt en bescherming biedt voor gebruikers, applicaties en data.

Barracuda in de Cloud

Steeds meer oplossingen en services worden uitgevoerd in de cloud. Dat geldt ook voor de oplossingen en services van Barracuda Networks. Denk hierbij aan cloud oplossingen als Barracuda Essentials for Office 365 en diverse oplossingen i.c.m. Microsoft Azure. Daarnaast zijn de Barracuda NextGen Firewalls een ideale oplossing wanneer u uw cloud omgeving optimaal wilt beschermen.

Email Security

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing en met onze managed anti-spam email services.

Network Security

Met onze Cloud Generation Firewalls en Managed Firewall Services beschermen wij uw netwerken en applicaties continu.

Application Security

De juiste informatie, voor de juiste mensen, exact op tijd en veilig. Dat is wat u kunt verwachten Barracuda Application Delivery en Application Security.

Vulnerability Manager

Analyseer de beveiliging van uw website vanuit het perspectief van een hacker. En voer een officiële website vulnerability scan uit met BlackIP.

Data Protection

Cloud connected gegevensbescherming overal waar deze zich bevindt, waarmee data bescherming goed geregeld is en er wordt voldaan aan de AVG/GDRP.

Barracuda Essentials

Cloud diensten ontworpen om organisaties te helpen de functionaliteit van beveiligen en dataprotectie in Office 365 uit te breiden.

Cyber Security Threat Level

Updated Barracuda Cyber-Security Threat Level: 135.9 SEVERE

Managed Security Services

Barracuda analyseert gegevens over bedreigingsinformatie van miljoenen verzamelpunten over de hele wereld om real-time geavanceerde bescherming tegen bedreigingen voor e-mail, netwerken en websites te bieden. Maar wist u dat er meer is dan alleen maar bescherming? Hoe zit het met back-up, phising en ontzorging? Ons motto is beter veilig, dan sorry. Download voor meer informatie over onze diensten het gratis informatiepakket Managed Security Services.