Website Vulnerability Manager

De kortste weg naar het beschermen van uw webapplicaties. Wacht niet tot het te laat is en ontdek nu onze vulnerability manager tools van Barracuda en Guardian360.

Identificeer online datalekken

Identificeer en verhelp de kwetsbaarheden van de website voordat hackers ze misbruiken. Kwetsbaarheden in uw websites en andere openbare applicaties kunnen leiden tot kostbare datalekken die uw bedrijfsactiviteiten verstoren en het vertrouwen van klanten schaden. Er zijn honderden manieren om een ​​website te verwijderen, uw gegevens te hacken en malware in uw netwerk te introduceren. Meer dan 80 procent van de websites heeft zelfs kwetsbaarheden die bedrijven en gegevens in gevaar brengen.

Website Vulnerability manager scan starten

Wacht niet tot het te laat is en ontdek nu onze vulnerability manager tools van Barracuda en Guardian360. Voer gewoon uw website-URL in en u ontvangt binnenkort een rapport met alle ontdekte kwetsbaarheden. U kunt de problemen dan zelf behandelen, of u kunt het rapport laden in een Barracuda Web Application Firewall en onze Vulnerability Remediation Service gebruiken om deze automatisch te verhelpen.

Geavanceerde webapp scan aanvragen

Of ontvang een compleet en uitgebreid rapport en laat BlackIP voor u een volledige scan uitvoeren op al uw webapps.

+5 tips om datalek risico’s te verkleinen

Tips en handvatten om risico op een datalek te verkleinen leest u in deze whitepaper. Ga aan de slag met de bewustwording van uw medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging en vergroot de digital awareness rondom datalekken (en hoe deze te voorkomen).