Barracuda Application Security & Delivery

Barracuda Application Security & Delivery

Alle security oplossingen van Barracuda zijn beschikbaar als hardware, in uw virtual omgeving, als cloud oplossing en met onze managed anti-spam email services.

Application Security & Delivery

Barracuda Application Security & Delivery is ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een krachtige en kosteneffectieve oplossing voor het leveren en beveiligen van applicaties.

Zéér krachtig in App Security & Delivery

Garandeer schaalbaarheid, prestaties en beveiliging van applicaties. Veeleisende bedrijfsnetwerken vereisen een volledig uitgeruste controller voor toepassingsbezorging die de taakverdeling en prestaties van applicaties optimaliseert en tegelijkertijd bescherming biedt tegen een steeds groter wordende lijst van indringers en aanvallen.

Barracuda Web Application Firewall

Barracuda WAF biedt de bescherming die uw applicaties nodig hebben om gerichte aanvallen en DDoS attacks af te slaan.

Barracuda Load Balancer ADC

Vor een veilige levering van toepassingen en taakverdeling. Garandeer schaalbaarheid, snelheid en bescherming van uw applicaties.

Barracuda WAF-as-a-Service

Bescherm elke web-app, gehost op elke locatie, in enkele minuten. Ontdek het ook en vraag online om een geheel vrijblijvende demo.

Website Vulnerability Manager

De kortste weg naar het beschermen van uw webapplicaties. Wacht niet tot het te laat is en ontdek nu onze vulnerability manager tools.

Web Security & Filtering

Web content filtering & malware bescherming, complete en een betaalbare manier om eenvoudig webbeveiliging te beheren.

Managed Firewall Solution

Managed Cloud Generation firewall, voor complete ontzorging en continuïteit in firewall security.

Barracuda Web Application Firewalling

Uw web application firewalling rapportage aanvragen

Heeft u interesse in wat uw huidige resultaten zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend om onze Barracuda WAF Scan Report, onderdeel van onze Barracuda WAF-as-a-Service oplossing.