Email Threat Scanner

Email Threat Scanner voor Office 365

Barracuda introduceert Barracuda Email Threat Scanner for Office 365. Deze clouddienst biedt gebruikers direct inzicht in de status van hun e-mailbeveiliging. De oplossing identificeert verborgen dreigingen zoals advanced persistent threats (APT’s) in zakelijke e-mailomgevingen.

Geavanceerde dreigingen groeien in aantal en treffen bedrijven van alle omvang. Uit een nieuw onderzoek door Barracuda blijkt dat maar liefst 93 procent van alle gescande zakelijke e-mailaccounts veiligheidsrisico’s bevat. Er is sprake van gemiddeld 125 dreigingen per account. Hieruit blijkt de waarde van het toevoegen van extra beveiligingslagen die bescherming bieden tegen geavanceerde dreigingen.

Volledige integratie met Barracuda Essentials

Barracuda Email Threat Scanner biedt eenvoudige integratie met Barracuda Essentials for Office 365, dat voorziet in meervoudig gelaagde e-mailbeveiliging en back-up- en archiveringsmogelijkheden. De nieuwe dienst biedt organisaties een integrale en centraal beheerde oplossing voor het detecteren, voorkomen en herstellen van ransomware en andere geavanceerde aanvallen.

Detectie van ransomware en verborgen APT’s

Barracuda Email Threat Scanner for Office 365 controleert zakelijke e-mailaccounts op de aanwezigheid van APT’s zoals ransomware- en phishing-aanvallen. De dienst inspecteert daartoe het complete e-mailaccount, met inbegrip van het Postvak In, de map Verwijderde berichten, de map Spam en de map Verzonden berichten. Beheerders ontvangen vervolgens een gedetailleerd rapport over de geavanceerde dreigingen die in de Exchange Online-accounts zijn aangetroffen, ingedeeld op gebruiker en mailbox. Het rapport brengt daarnaast in kaart hoe deze dreigingen zich binnen de organisatie zouden kunnen hebben verspreid via geïnfecteerde gebruikers, en reikt aanbevelingen aan voor het verwijderen van deze dreigingen.

E-mail Threat Scan Reports

Email Threat Scanner - Barracuda Threat Scanner for Office
Email Threat Scanner - Barracuda Threat Scanner for Office