BlackIP IT Security Distributie Partner in Oplossingen

Wij zijn distributie partner in Managed IT Security, Wireless en Mobility services. Wij leveren premium support, ontzorgen u in beheer en zijn reeds meer dan 20 jaar Barracuda Partner voor Nederland. BlackIP is gespecialiseerd in Barracuda Managed Services Solutions.

Word ook een reseller partner

Uw bedrijf onder de aandacht brengen bij meer dan 25.000 ondernemers of wilt u snel ‘up’ of ‘door’ schalen met uw IT organisatie? Of bent u opzoek naar een partij die u kan adviseren en ondersteunen in netwerkbeveiliging, e-mailbescherming of data-/persoonsbescherming). Neem dan contact op met BlackIP voor een kennismakingsgesprek.

Partnerships

Barracuda Networks

Barracuda Networks is de wereldwijde marktleider op gebied van beveiliging, netwerk en opslag producten. Alle oplossingen zijn ontworpen om gebruikers, applicaties en data te beschermen.

BlackIP365

Connect jouw Office365 aan het #1 geavanceerde security framework van BlackIP365. Wij houden cybercriminelen buiten jouw digitale werkplek en alle Office365 applicaties.

MX-Relay

Het meest eenvoudige en betrouwbare e-mail beveiligingssysteem van het web. Gericht op de totale e-mailinfrastructuur, met focus op fraudebescherming, spam & malware.

Office365 Backups

Raak nooit meer belangrijke e-mails en bestanden kwijt met Office365 Backups. Met Office365 Backups maakt u automatisch back-ups van al uw e-mail, OneDrive for Business, Teams en SharePoint data naar de Cloud.