BlackIP, specialist in IT- en infrastructuur-oplossingen, introduceert de Secure Backup Service.

Over de Secure Backup Service

Deze dienst is een hybride backup-oplossing die de snelheid en continuïteit van lokale backup combineert met de zekerheid en kostenvoordeel van een online backup oplossing. Hiermee hebben organisaties de garantie van een continue bedrijfsvoering, zelfs bij calamiteiten.

Via een beveiligde verbinding vindt voor alle bedrijfsgegevens dagelijks replicatie plaats naar een datacentrum in Nederland. Ook dit datacentrum is met encryptie beveiligd. Na installatie zorgt BlackIP met de Secure Backup Service voor dagelijkse rapportage en proactieve monitoring.

Deze hybride, zogenaamde offsite vaulting, dienst van BlackIP biedt ondersteuning voor diverse platforms (onder meer Microsoft Server, Exchange, MySQL, Linux en VMware) voor nagenoeg alle mogelijke backup scenario’s van fileshares, databases, virtuele systemen en onderliggende besturingssystemen tot op bare metal. Wanneer een IT-omgeving compleet verloren is, dan installeert BlackIP als onderdeel van disaster recovery een compleet nieuwe backup-unit met de laatste backup van de data.

Interesse?

Heeft u interesse in deze oplossing, dan kunt u verder kijken op de website of contact met ons opnemen.