IgniteNet Inc., wereldwijd marktleider in ‘wireless networks’ heeft een distributieovereenkomst gesloten met BlackIP Distribution in Den Haag om de IgniteNet ‘draadloze oplossingen voor bedrijfs- en breedbandnetwerken’ aan te bieden op de Benelux-markt.

Over IgniteNet

IgniteNet levert draadloze technologieën ‘Indoor Enterprise Access Points’ voor het aansluiten van laptops, tablets, smartphones, of ieder ander WiFi-enabled apparaat. Ook ‘Outdoor’ voor het verbinden van gebouwen onderling levert IgniteNet betrouwbare en snelle oplossingen. IgniteNet onderscheidt zich voornamelijk door te focussen op Eenvoud, Gebruikersgemak en Performance. Met deze accenten en de zeer lage prijs worden draadloze bedrijfsnetwerken eenvoudig gerealiseerd en klaargezet voor verdere groei. IgniteNet Cloud biedt bovendien de mogelijkheid om het hele draadloze netwerk via een Cloud-Managed interface te beheren.

Waarom een samenwerking tussen BlackIP en IgniteNet?

Peter Ruijters, General Manager bij BlackIP Distribution: ‘Draadloze verbindingen kunnen niet meer worden weggedacht binnen een (bedrijfs-)netwerk. De behoefte hieraan zal alleen nog maar verder groeien doordat vaste verbindingen uitsluitend nog worden gebruikt voor zeer specifieke netwerken. Volgens analisten hadden in 2015 meer dan 96% van alle bedrijfsnetwerken de beschikking over draadloze verbindingen. IgniteNet speelt hierop in met oplossingen die naast een hoge performance en bedieningsgemak ook een zeer lage prijs hebben. Zo wordt de ‘IgniteNet Cloud’ voor het managen van een onbeperkt aantal access points al geleverd voor 130 Euro per jaar’.

Over BlackIP Distribution

BlackIP is een toonaangevende, onafhankelijke Value Added Distributeur (VAD) van merken als Barracuda Networks, StormShield, Guardian360° en IgniteNet. Ook houdt BlackIP zich van oudsher bezig met het leveren van Cloud- en beheerde IT-diensten en ICT-oplossingen in Nederland en België.

Meer informatie over de samenwerking tussen BlackIP en IgniteNet? Ga naar de website.