Zoals u wellicht al weet fungeert de Guardian360 Hacker Alert van onze partner Guardian360 als een bewegingssensor in uw netwerk: voert iemand een netwerkscan uit, dan merkt de Guardian360 Hacker Alert dat direct en slaat het alarm. Ook wanneer uw (web)applicatie wordt binnengedrongen kunnen wij dit snel signaleren. Guardian360 breidt Hacker Alert uit met zogeheten ‘canary tokens’.

De nieuwe ‘Canary Tokens’ van Guardian360

Met de nieuwe Canary Tokens biedt Guardian360 nu een nog betere beveiliging. Met uniek gegenereerde tokens voor uw organisatie is het mogelijk om aanvallen of data lekkage zo snel mogelijk te kunnen detecteren binnen applicaties, uw netwerk en/of externe bronnen. Indien een kwaadwillende de token “aanraakt”, ofwel data probeert uit te lezen, dan zal er een alarm worden geslagen door ons platform.

Voorbeelden waar deze Canary Tokens in verwerkt kunnen worden:

  • Website
  • Database server
  • Word/PDF documenten op een netwerk share
  • LinkedIn-account van een nep werknemer

Wanneer er een indringer wordt opgemerkt kunt u dit zien in het Guardian360 dashboard, wordt u per e-mail geattendeerd en zelfs direct op de hoogte gebracht per sms. Het 24 uur per dag opererend Guardian360 Security Operations Center bekijkt hierna samen met u wat de beste manier is om de aanval te stoppen en een datalek te voorkomen.

Is uw organisatie al optimaal beveiligd tegen hackers?

Guardian360 is een partner van BlackIP. Wij werken samen om organisaties te beschermen tegen hackers. Bekijk wat BlackIP en Guardian360 hierin kunnen betekenen voor uw organisatie of neem contact op.

Quickscan uitvoeren?
Ontvang nu direct uw eerst inzichten geheel vrijblijvend en scan uw site.